VIVA Biscuiți digestivi 150g Mărește

VIVA Biscuiți digestivi 150g

500685_9

Detalii produs

VIVA Biscuiți digestivi 150g

Viva Digestiv biscuiţi digestivi sunt un produs natural, fără grăsimi hidrogenate, fără conservanţi şi fără coloranţi. Biscuiţii sunt produşi cu ingrediente naturale (făină de grâu, tărâţe de grâu) pentru un regim alimentar cât mai sănătos şi echilibrat cu aport optim de fibre necesare la toate vârstele. Sunt ideali pentru copiii când au nevoie de o gustare sănătoasă şi gustoasă, cât şi pentru toate categoriile de vârstă aducând un aport suplimentar de energie pentru întreaga zi. Biscuiţii Viva Digestiv sunt o alternativă sănătoasă la oricare din mesele zilnice, iar preţul accesibil îi face şi mai atractivi. Cel mai important beneficiu al consumului de biscuiţi Viva Digestiv este sănătatea.

Sugestie de consum:

Prăjitură cu biscuiţi şi gem
Ingrediente: 1 cană zahăr, 1 cană biscuiţi Viva Digestiv zdrobiţi, 1 cană ulei, 1 cană apă, 2 căni făină, 1 borcan gem de caise, esenţă de vanilie şi zeama de la o jumătate de lămâie, un praf de copt.
Mod de preparare: Zdrobim biscuiţii Viva Digestiv şi amestecăm cu zahăr, făină şi aromă de vanilie. Omogenizăm bine compoziţia după care adăugăm şi gemul. Amestecăm din nou şi adăugăm apă, ulei, zeama de lămâie cu praful de copt. Se pune într-o tavă din silicon sau cu hârtie de copt şi se coace cam 30-40 minute. Se pudrează cu zahăr pudră când este răcită. Poftă bună!

Ingrediente:

Făină de grâu (gluten) 57%, grăsime vegetală din palmier, zahăr, tărâţe de grâu (gluten) 11%, sirop de glucoză, extract de malț din orz (gluten), agenţi de afânare: bicarbonat de sodiu și bicarbonat de amoniu, corector de aciditate: difosfat disodic, sare, emulsificator: lecitină din soia, antioxidant alfa-tocoferol.

Conţin gluten și produse din soia! Poate conţine urme de alune, ou, lapte și produse derivate!

Valori nutriționale medii pentru 100g produs

Valoare energetică Kj 2066 Kj
Valoare energetică Kcal 493 Kcal
Grasimi 22 g
Din care acizi graşi saturaţi 11 g
Glucide 63 g
Din care zaharuri 17 g
Fibre 5,6 g
Proteine 8 g
Sare 1,3 g